Πράξεις από καρδιάς

SHARE

Κοντά στους ασθενείς και στους διασώστες της πατρίδας μας.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση. Όχι μόνο στη σύνθεσή μας, αλλά και στη ζεστασιά με την οποία θέλουμε να αγκαλιάζουμε τους συνανθρώπους μας. Και για μας άνθρωποί μας δεν είναι μόνο οι συγγενείς και οι εργαζόμενοί μας, αλλά και η ευρύτερη ελληνική κοινωνία. Μαζί «κυλάμε», μαζί προοδεύουμε, μαζί αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.

Όταν προέκυψαν, λοιπόν, ανάγκες, στην περιοχή που, αγαπάμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19, δεν μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο πλευρό όσων μας χρειάζονταν.

Προσφέραμε 480 ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης τύπου TYVEK για τους διασώστες του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με σκοπό την προφύλαξή τους από την καθημερινή έκθεση στον ιό.

Επίσης, 25 τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι τηλεοράσεις τοποθετήθηκαν στις Μονάδες Λοιμωδών του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται περισσότερο από το 85% των ασθενών που εισάγονται με COVID-19.

Οι ασθενείς με COVID-19 παραμένουν σε συνθήκες απομόνωσης και η διάρκεια νοσηλείας τους υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις τις 20 ημέρες με αποτέλεσμα το αίσθημα μοναξιάς να επιτείνει εκείνα του άγχους, της αγωνίας και του φόβου. Η δυνατότητα να βιώσουν οι ασθενείς ότι δεν είναι μόνοι έστω και μέσω μιας οθόνης, είναι πολύ σημαντικό.

Η αλληλεγγύη είναι δύναμη που κουβαλάμε ο καθένας στην ψυχή του. Ορμητική και καθάρεια, ακριβώς σαν του νερού. Ρέει μέσα μας και μας κινητοποιεί να ξεπερνάμε τα πάντα μαζί!

Περισσότερες Ιστορίες

Φροντίζουμε η ακτογραμμή της Ηπείρου να διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά!

Στηρίζουμε τη δράση “Crystal Seas” για τον καθαρισμό όλων των ακτών της Ηπείρου σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ Acheron Actions και τους χαρισματικούς εθελοντές που δίνουν φωτεινό παράδειγμα σε όλους μας!

Διαβάστε περισσότερα

1000 δέντρα γιορτάζουν τη Γη!

Έτσι ξεκίνησε ο Β-οίκος της ζωής μας. Με μία δενδροφύτευση χιλίων κυπαρισσιών στην Ανάβυσσο. Την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, σε συνεργασία με τον οργανισμό we4all, γίναμε το οξυγόνο που θέλουμε να αναπνέουμε..

Διαβάστε περισσότερα

Η αιμοδοσία, τρόπος ζωής!

Για μας, η αιμοδοσία αποτελεί ύμνο στην κοινωνική προσφορά. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Γι’ αυτό, πάνω από δέκα χρόνια προωθούμε, με απαρέγκλιτη συνέπεια, τη φιλοσοφία του εθελοντή αιμοδότη.

Διαβάστε περισσότερα

O πολιτισμός στο DNA μας

Η σχέση μας με την πολιτιστική μας κληρονομιά και εξέλιξη είναι μακρόχρονη και αντικατοπτρίζει την πίστη μας στην καλλιέργεια του πνεύματος και τον σημαντικό ρόλο της στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα