Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

SHARE

Αθλητές διεθνούς κλάσης, ελληνικός πολιτισμός και μοναδική φιλοξενία στο Σοφικό Κορινθίας

Για ακόμη μία χρονιά, το Βίκος Cola Elite Neon Cup, το πρώτο και μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα είναι γεγονός! Σκοπό έχει την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου από αθλητές από όλο τον κόσμο και την προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού. Φέτος, το Βίκος Cola Elite Neon Cup θα φιλοξενηθεί, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, και σε διάφορα γήπεδα που βρίσκονται στην πόλη της Κορίνθου και διοργανώνεται από την εταιρεία Yellowfields.

Στο υψηλού κύρους τουρνουά έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος επαγγελματικές ομάδες, επιλεγμένες ακαδημίες και όλοι οι σύλλογοι που είναι μέλη των συνδεδεμένων εθνικών ενώσεων της FIFA και η συμμετοχή των ομάδων γίνεται μέσω ειδικής πρόσκλησης.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν νεαροί αθλητές της κατηγορίας Κ13 (αγόρια γεννημένα από το 2009 και ύστερα), Κ15 (αγόρια γεννημένα από το 2007 και ύστερα) και Κ17 (αγόρια γεννημένα από το 2005 και ύστερα).

Τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση 10 τμήματα, με 20 ποδοσφαιριστές από 10 ομάδες από 5 χώρες. Ενδεικτικά, κάποιες από τις ομάδες είναι οι; Γιουβέντους, Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Ατρόμητος, ΦΚ Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Πανιώνιος κ.λπ.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Η Βίκος Cola είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης, διατηρώντας και την ονομασία στον τίτλο του event. H Βίκος Cola και όλοι εμείς στην εταιρεία Βίκος στηρίζουμε σταθερά και ενεργά πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και ενθαρρύνουν την ευγενή άμιλλα.

Περισσότερες Ιστορίες

Δημιουργούμε μία ελπίδα ζωής για την Ήπειρο!

«Υιοθετούμε», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, τo Δήμο Ζαγορίου, συμβάλλοντας σε μία κοινή και συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση της υπογεννητικότητας, με επίκεντρο την Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Ioannina Lake Run: Μαζί στον ομορφότερο αγώνα δρόμου της Ελλάδας

Για μία ακόμα χρονιά στηρίξαμε την κορυφαία δρομική διοργάνωση Ioannina Lake Run, που διεξήχθη στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας τον μεγάλο χορηγό στον 15ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε παλμό στις Παιδικές Καρδιές

Υποστηρίζουμε τη «Βόλτα της Καρδιάς» και τον σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες. Ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμαστε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάλλονται οι Παιδικές Καρδιές με αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα

Με το 5ο Φεστιβάλ Δωδώνης για την Ήπειρο!

Για δεύτερη χρονιά, σταθήκαμε αρωγοί στο Φεστιβάλ Δωδώνης, έναν υψηλών προδιαγραφών πολιτιστικό θεσμό της Ηπείρου, που συμβάλλει στην ανάδειξη της ιστορικότητας της περιοχής, αλλά και στην πολιτιστική, τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα