Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

SHARE

Αθλητές διεθνούς κλάσης, ελληνικός πολιτισμός και μοναδική φιλοξενία στο Σοφικό Κορινθίας

Για ακόμη μία χρονιά, το Βίκος Cola Elite Neon Cup, το πρώτο και μεγαλύτερο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα είναι γεγονός! Σκοπό έχει την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων υψηλού επιπέδου από αθλητές από όλο τον κόσμο και την προώθηση της ελληνικής φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού. Φέτος, το Βίκος Cola Elite Neon Cup θα φιλοξενηθεί, από τις 2 έως τις 5 Σεπτεμβρίου, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του «The Ranch», στο Σοφικό Κορινθίας, και σε διάφορα γήπεδα που βρίσκονται στην πόλη της Κορίνθου και διοργανώνεται από την εταιρεία Yellowfields.

Στο υψηλού κύρους τουρνουά έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος επαγγελματικές ομάδες, επιλεγμένες ακαδημίες και όλοι οι σύλλογοι που είναι μέλη των συνδεδεμένων εθνικών ενώσεων της FIFA και η συμμετοχή των ομάδων γίνεται μέσω ειδικής πρόσκλησης.
Στη διοργάνωση συμμετέχουν νεαροί αθλητές της κατηγορίας Κ13 (αγόρια γεννημένα από το 2009 και ύστερα), Κ15 (αγόρια γεννημένα από το 2007 και ύστερα) και Κ17 (αγόρια γεννημένα από το 2005 και ύστερα).

Τη φετινή χρονιά θα συμμετάσχουν στη διοργάνωση 10 τμήματα, με 20 ποδοσφαιριστές από 10 ομάδες από 5 χώρες. Ενδεικτικά, κάποιες από τις ομάδες είναι οι; Γιουβέντους, Παναθηναϊκός, Παρτιζάν, Ατρόμητος, ΦΚ Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης, Πανιώνιος κ.λπ.

Το Βίκος Cola Elite Neon Cup 2021 by Yellowfields τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Ε.Π.Ο.).

Η Βίκος Cola είναι ο μεγάλος χορηγός της φετινής διοργάνωσης, διατηρώντας και την ονομασία στον τίτλο του event. H Βίκος Cola και όλοι εμείς στην εταιρεία Βίκος στηρίζουμε σταθερά και ενεργά πρωτοβουλίες που προάγουν το αθλητικό ιδεώδες και ενθαρρύνουν την ευγενή άμιλλα.

Περισσότερες Ιστορίες

Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 βρεθήκαμε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, για την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία

Διαβάστε περισσότερα

Στον άθλο της «Συζωής» μαζί!

Για ακόμη μία φορά, είμαστε κοντά στον μεγαλύτερο αγώνα βουνού της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τη Συζωή, τον σύλλογο που υποστηρίζει άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί γίναμε οξυγόνο για το κοινό μας σπίτι!

Στηρίξαμε και ενώσαμε δυνάμεις με τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all στη 2η πανελλαδική εθελοντική δενδροφύτευση, που κινητοποίησε πλήθος κόσμου σε όλη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 30.000 δέντρα στο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργούμε μία ελπίδα ζωής για την Ήπειρο!

«Υιοθετούμε», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, τo Δήμο Ζαγορίου, συμβάλλοντας σε μία κοινή και συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση της υπογεννητικότητας, με επίκεντρο την Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα