Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

SHARE

Όλοι στον Μαραθώνιο Ναυπλίου για το «Όραμα Ελπίδας»!

Κάθε βήμα ήταν αφιερωμένο στη ζωή που μπορούμε να χαρίσουμε σε έναν συνάνθρωπο.

Κάθε εγγραφή εθελοντή δότη σώζει ζωές! Και αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να τρέξουμε όλοι μαζί. Με αυτό το συναίσθημα, με αυτόν τον στόχο, στις 15-17 Απριλίου, οι δρομείς και το κοινό συμμετείχαν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon».

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι πλέον ένας καθιερωμένος θεσμός, που διοργανώνεται για 6η συνεχή φορά με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία, σε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, με διαδρομές Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, δρόμου 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.

 Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων που προάγουν την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό. Η διοργάνωση του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου ήταν αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου  είναι η λειτουργία Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Φορτισμένο ήταν το τριήμερο των αγώνων, σε ένα πνεύμα αθλητισμού, εθελοντισμού και αλληλεγγύης στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Το μήνυμα της ελπίδας και της ζωής που μπορούμε ο καθένας μας εθελοντικά να προσφέρει με μία κίνηση ήταν άκρως συγκινητικό για όλους όσοι βρεθήκαμε εκεί.

Οι εγγραφές νέων δοτών στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο, στο περίπτερο του Συλλόγου, ήταν πολλές και αυτό γέμισε και εμάς με ακόμη περισσότερη χαρά. Η συνεισφορά μας σε τέτοιες δράσεις υψίστης ανθρώπινης σημασίας αποτελεί απ’αρχής της εταιρείας μας προτεραιότητα.

Με αφοσίωση, δεσμευόμαστε να «τρέχουμε» σε διαδρομές που έχουν ως προορισμό το καλό του συνανθρώπου μας, την ευημερία της κοινωνίας, τη ζωή!

Περισσότερες Ιστορίες

Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου: 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

Φέτος συμμετείχαμε κι εμείς στον 14ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, στηρίζοντας μια αξέχαστη αθλητική γιορτή για την πρόληψη και την αντιμετώπιση του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας, στον Φαληρικό Όρμο.

Διαβάστε περισσότερα

«Τρέχοντας» για τον αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, ενυδατώσαμε τους δρομείς του 7ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» και του 2ου Race for Autism στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Διαβάστε περισσότερα