Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

SHARE

Όλοι στον Μαραθώνιο Ναυπλίου για το «Όραμα Ελπίδας»!

Κάθε βήμα ήταν αφιερωμένο στη ζωή που μπορούμε να χαρίσουμε σε έναν συνάνθρωπο.

Κάθε εγγραφή εθελοντή δότη σώζει ζωές! Και αυτός είναι ένας σπουδαίος λόγος για να τρέξουμε όλοι μαζί. Με αυτό το συναίσθημα, με αυτόν τον στόχο, στις 15-17 Απριλίου, οι δρομείς και το κοινό συμμετείχαν στην κορυφαία αθλητική διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon».

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι πλέον ένας καθιερωμένος θεσμός, που διοργανώνεται για 6η συνεχή φορά με μεγάλη προσέλευση κόσμου. Μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία, σε έναν αγώνα υψηλών προδιαγραφών, με διαδρομές Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, δρόμου 5 χλμ. και 2,5 χλμ. για όλους.

 Ταυτόχρονα, όμως, είναι και ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων που προάγουν την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό. Η διοργάνωση του 6ου Μαραθωνίου Ναυπλίου ήταν αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας». Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου  είναι η λειτουργία Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Φορτισμένο ήταν το τριήμερο των αγώνων, σε ένα πνεύμα αθλητισμού, εθελοντισμού και αλληλεγγύης στην ιστορική πόλη του Ναυπλίου. Το μήνυμα της ελπίδας και της ζωής που μπορούμε ο καθένας μας εθελοντικά να προσφέρει με μία κίνηση ήταν άκρως συγκινητικό για όλους όσοι βρεθήκαμε εκεί.

Οι εγγραφές νέων δοτών στο εθνικό και παγκόσμιο αρχείο, στο περίπτερο του Συλλόγου, ήταν πολλές και αυτό γέμισε και εμάς με ακόμη περισσότερη χαρά. Η συνεισφορά μας σε τέτοιες δράσεις υψίστης ανθρώπινης σημασίας αποτελεί απ’αρχής της εταιρείας μας προτεραιότητα.

Με αφοσίωση, δεσμευόμαστε να «τρέχουμε» σε διαδρομές που έχουν ως προορισμό το καλό του συνανθρώπου μας, την ευημερία της κοινωνίας, τη ζωή!

Περισσότερες Ιστορίες

Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στηρίξαμε τον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας, δέκα χιλιομέτρων, στον Άγιο Κοσμά Αττικής. Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στη ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο Γονέων με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα

Οξυγόνο στη Βούλα, ζωή σε όλη την Ελλάδα!

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, φυτέψαμε 1.000 δέντρα στο Πανόραμα Βούλας, στέλνοντας ενεργό μήνυμα συμμετοχής στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας τον Γιάννη Μόραλη!

Υποστηρίζουμε την έκθεση «Γιάννης Μόραλης-Χώρος Ιδιωτικός», στο Μουσείο Μπενάκη, από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, που εστιάζει στην προσωπικότητα του μεγάλου Ηπειρώτη καλλιτέχνη, με περισσότερα από 100 έργα.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics - Μετάλλια αισιοδοξίας στο «Λουτράκι 2022»

Στηρίζοντας πολύπλευρα τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2022», στις 3 με 8 Οκτωβρίου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να ζήσουμε μία μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, ομαδικότητας και ένταξης!

Διαβάστε περισσότερα