Ελπίδα Ζωής: H οικογένεια της Ηπείρου μεγαλώνει

SHARE

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία HOPEgenesis, ανοίγοντας την αγκαλιά μας για να υποδεχτούμε και να στηρίξουμε ακόμα περισσότερες οικογένειες στις τοπικές κοινότητες της Ηπείρου.

Μέσα από το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής» που ξεκίνησε το 2022, είχαμε τη χαρά και τη συγκίνηση να γιορτάσουμε τη γέννηση των δύο πρώτων βρεφών, καλύπτοντας τα πλήρη λειτουργικά έξοδα των εξετάσεων, των μετακινήσεων αλλά και του τοκετού.

Η οικογένειά μας φέτος γίνεται ακόμα μεγαλύτερη, με 136 τοπικές κοινότητες στους δήμους Ζαγορίου, Πωγωνίου και Ζίτσας να εντάσσονται στο πρόγραμμα, δίνοντας την ευκαιρία σε γυναίκες που είναι ήδη έγκυες ή επιθυμούν να τεκνοποιήσουν, να ζήσουν με ασφάλεια και προστασία την εμπειρία της μητρότητας, παρέχοντας ταυτόχρονα ψυχολογική και ηθική συμπαράσταση.

Στηρίζουμε το θεσμό της οικογένειας στην τοπική κοινωνία

Με τον τρόπο αυτό η δική μας οικογένεια της Βίκος, συμβάλλει έμπρακτα στην αντιμετώπιση της υπογεννητικότητας, και στέκεται στο πλάι της τοπικής κοινωνίας της Ηπείρου, προσεγγίζοντας με σεβασμό και ευαισθησία τις ανάγκες των ανθρώπων της.

Η δική μας ευχή είναι να συνεχίζει να ανθίζει το πρόγραμμα «Ελπίδα Ζωής», να μεγαλώνουν με υγεία τα νέα παιδιά και να γεμίζουν με χαμόγελα τα χωριά της Ηπείρου. Εμείς όλοι στην εταιρεία Βίκος θα φροντίζουμε να διαμορφώνουμε πάντα τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες, ώστε η ζωή να είναι προτεραιότητα και το παιδικό γέλιο να ηχεί σε κάθε γωνιά.

 

Περισσότερες Ιστορίες

Ioannina Lake Run: Παρόντες στην πιο όμορφη διαδρομή των Ιωαννίνων!

Για ακόμα μια χρονιά πήραμε μέρος στον αγαπημένο θεσμό Ioannina Lake Run 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, και στηρίξαμε την εντυπωσιακή προσπάθεια όλων των δρομέων.

Διαβάστε περισσότερα

1ο Cycladic Kids Festival: Μία ημέρα αφιερωμένη στην παιδική δημιουργικότητα

Η ομάδα μας βρέθηκε στη βράβευση των νεαρών συμμετεχόντων του 10ου παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και καλωσόρισε έναν νέο θεσμό για την πόλη!

Διαβάστε περισσότερα

Ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και μουσική!

Βρεθήκαμε στις 7 μοναδικές θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, με καλεσμένους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες, σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Special Olympics World Games Berlin 2023

Με περηφάνια και συγκίνηση γίναμε μέρος της Τελετής Αφής της Φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Βερολίνο 2023», παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα