Ενώνουμε τις δυνάμεις μας... για μια νέα αρχή!

SHARE

Με όχημα την τροφή, συνεργαζόμαστε για την εξάλειψη του κοινωνικού αποκλεισμού Και την κοινωνική ενσωμάτωση συνανθρώπων μας που ζουν σε συνθήκες φτώχειας.

Η Food On, μέσα από το ολοκληρωμένο δωρεάν πρόγραμμα που προσφέρει, δίνει την ευκαιρία σε ανέργους, κοινωνικά και εργασιακά αποκλεισμένους ή άτομα που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας να εκπαιδευτούν στον τουριστικό και στον επισιτιστικό κλάδο, με στόχο τη διασύνδεση με την αγορά εργασίας, να συμμετέχουν σε Social Dinings (Κοινωνικά Γεύματα), γνωρίζοντας και αλληλοεπιδρώντας με νέους ανθρώπους και άτομα από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες, καθώς και να καλύψουν τις βασικές διατροφικές τους ανάγκες. Με αυτό τον τρόπο κερδίζουν εργαλεία για τη κοινωνική και εργασιακή τους ενσωμάτωση, ώστε να γίνουν οι ίδιοι οικονομικά αυτόνομοι και ανεξάρτητοι. Αυτός, ακριβώς, ο συνδυασμός που ενώνει την εθελοντική προσφορά για την κοινωνική ευημερία με την καλλιέργεια της προσωπικής ευθύνης είναι και ένα δικό μας όραμα-στοίχημα, μέσα από τη σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

H αποστολή της Food On είναι ιδιαιτέρως σημαντική, δεδομένου ότι σήμερα στην Ελλάδα πάνω από 1 εκατομμύριο άνθρωποι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας με 300 ευρώ το μήνα. Οι άνθρωποι αυτοί αντιμετωπίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό, την ανεργία ή την έλλειψη βασικών αγαθών. Με κοινό παρονομαστή την τροφή, η Food Onπροσφέρει γνώση, στήριξη και ώθηση για μια νέα αρχή.

Σε αυτήν την προσπάθεια ερχόμαστε κι εμείς να συμβάλλουμε με τη δωρεά προϊόντων μας, για να διευκολύνουμε και να ενισχύσουμε τους πολύτιμους στόχους της Food On. Η δωρεά περιλαμβάνει ποσότητες Φυσικού Μεταλλικού Νερού Βίκος, καθώς και αναψυκτικά.

Συμβάλλουμε στο έργο της Food On! Μοιράζουμε προϊόντα, μοιράζουμε αγάπη!

Η συνεργασία μας με τη Food On προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την επιθυμία μας να αναδείξουμε ως επείγουσα προτεραιότητα την κοινωνική βιωσιμότητα, μέσα στο πλαίσιο της ολιστικής προσέγγισης που ακολουθεί η σειρά πρωτοβουλιών και δράσεων «Ο Β-οίκος της ζωής μας».

Περισσότερες Ιστορίες

Για 3η χρονιά δίπλα στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!

Υποστηρίζουμε ξανά το ιστορικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα στον χώρο της τέχνης, αποτελώντας πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές.

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά για το περιβάλλον!

Στηρίζουμε το 13ο καλοκαιρινό Sports Camp, που συνδιοργανώνει ο Α.Ε.Σ. Ιάσων Κολωνού με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Οι περιβαλλοντικές δράσεις έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

1000 καρποί αγάπης για την Εύβοια

Με βλέμμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρήσαμε σε μία, γεμάτη συμβολισμό, δενδροφύτευση χιλίων καρποφόρων δέντρων σε αρκετές κοινότητες της Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Διαβάστε περισσότερα