Γινόμαστε ομάδα με τα παιδιά του Πανερυθραϊκού!

SHARE

Το μέλλον του μπάσκετ είναι εδώ!

Η Βίκος Cola στηρίζει τα παιδιά που βάζουν καλάθι στον πρωταθλητισμό!

Οι ομάδες Εφηβικού - Παιδικού μπάσκετ Β’ Εθνικής του Πανερυθραϊκού δείχνουν τον δρόμο του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Γίνονται φωτεινό παράδειγμα για τους φίλους και τους συμμαθητές τους και κάθε χρόνο βελτιώνονται και επιτυγχάνουν πολύτιμους στόχους.

Από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά που βρήκαν μία πολύ σημαντική διέξοδο στον αθλητισμό και αγάπησαν πραγματικά το μπάσκετ. Έμαθαν την έννοια της ομαδικότητας, της συγκέντρωσης και της προσήλωσης στον στόχο. Αξίες πολύ σημαντικές για όλη τη ζωή των παιδιών και των εφήβων που αγωνίζονται στις χρυσές πεντάδες του Πανερυθραϊκού.

Για ακόμη μία χρονιά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, κοντά στις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και των προπονητών τους, έτσι ώστε να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους μικρούς μας αθλητές να κυνηγήσουν, χωρίς εμπόδια, τα όνειρά τους.

Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε νίκη αλλά και σε κάθε ήττα, η Βίκος Cola είναι εδώ. Γιατί πάνω από όλα τα παιδιά πρέπει να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της διαδρομής τους

Περισσότερες Ιστορίες

Για 3η χρονιά δίπλα στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!

Υποστηρίζουμε ξανά το ιστορικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα στον χώρο της τέχνης, αποτελώντας πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές.

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά για το περιβάλλον!

Στηρίζουμε το 13ο καλοκαιρινό Sports Camp, που συνδιοργανώνει ο Α.Ε.Σ. Ιάσων Κολωνού με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Οι περιβαλλοντικές δράσεις έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

1000 καρποί αγάπης για την Εύβοια

Με βλέμμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρήσαμε σε μία, γεμάτη συμβολισμό, δενδροφύτευση χιλίων καρποφόρων δέντρων σε αρκετές κοινότητες της Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Διαβάστε περισσότερα