Γινόμαστε ομάδα με τα παιδιά του Πανερυθραϊκού!

SHARE

Το μέλλον του μπάσκετ είναι εδώ!

Η Βίκος Cola στηρίζει τα παιδιά που βάζουν καλάθι στον πρωταθλητισμό!

Οι ομάδες Εφηβικού - Παιδικού μπάσκετ Β’ Εθνικής του Πανερυθραϊκού δείχνουν τον δρόμο του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Γίνονται φωτεινό παράδειγμα για τους φίλους και τους συμμαθητές τους και κάθε χρόνο βελτιώνονται και επιτυγχάνουν πολύτιμους στόχους.

Από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά που βρήκαν μία πολύ σημαντική διέξοδο στον αθλητισμό και αγάπησαν πραγματικά το μπάσκετ. Έμαθαν την έννοια της ομαδικότητας, της συγκέντρωσης και της προσήλωσης στον στόχο. Αξίες πολύ σημαντικές για όλη τη ζωή των παιδιών και των εφήβων που αγωνίζονται στις χρυσές πεντάδες του Πανερυθραϊκού.

Για ακόμη μία χρονιά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, κοντά στις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και των προπονητών τους, έτσι ώστε να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους μικρούς μας αθλητές να κυνηγήσουν, χωρίς εμπόδια, τα όνειρά τους.

Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε νίκη αλλά και σε κάθε ήττα, η Βίκος Cola είναι εδώ. Γιατί πάνω από όλα τα παιδιά πρέπει να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της διαδρομής τους

Περισσότερες Ιστορίες

Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

Στο Ναύπλιο βρεθήκαμε στις 15-17 Απριλίου για να υποστηρίξουμε τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» σε έναν μαραθώνιο αγάπης, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε την οικογένεια, δίνουμε «Ελπίδα» Ζωής!

Στις 16 Απριλίου πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την Eλληνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis την παρουσίαση του προγράμματος «Ελπίδα ζωής» στους Ασπραγγέλους του Δήμου Ζαγορίου, για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά για τον πολιτισμό!

Υποστηρίξαμε το 3ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς για Νέους, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχουμε για τον αυτισμό

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού, στηρίξαμε τη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Παπάγου-Χολαργός 2022 - Τρέχουμε για τον αυτισμό» στις 3 Απριλίου και συμμετείχαμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα