Γινόμαστε ομάδα με τα παιδιά του Πανερυθραϊκού!

SHARE

Το μέλλον του μπάσκετ είναι εδώ!

Η Βίκος Cola στηρίζει τα παιδιά που βάζουν καλάθι στον πρωταθλητισμό!

Οι ομάδες Εφηβικού - Παιδικού μπάσκετ Β’ Εθνικής του Πανερυθραϊκού δείχνουν τον δρόμο του αθλητισμού στα νέα παιδιά. Γίνονται φωτεινό παράδειγμα για τους φίλους και τους συμμαθητές τους και κάθε χρόνο βελτιώνονται και επιτυγχάνουν πολύτιμους στόχους.

Από τις ακαδημίες του ιστορικού συλλόγου έχουν περάσει εκατοντάδες παιδιά που βρήκαν μία πολύ σημαντική διέξοδο στον αθλητισμό και αγάπησαν πραγματικά το μπάσκετ. Έμαθαν την έννοια της ομαδικότητας, της συγκέντρωσης και της προσήλωσης στον στόχο. Αξίες πολύ σημαντικές για όλη τη ζωή των παιδιών και των εφήβων που αγωνίζονται στις χρυσές πεντάδες του Πανερυθραϊκού.

Για ακόμη μία χρονιά, συνεχίζουμε να βρισκόμαστε, με όλες μας τις δυνάμεις, κοντά στις προσπάθειες των παιδιών, αλλά και των προπονητών τους, έτσι ώστε να ενισχύσουμε και να ενδυναμώσουμε τους μικρούς μας αθλητές να κυνηγήσουν, χωρίς εμπόδια, τα όνειρά τους.

Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε νίκη αλλά και σε κάθε ήττα, η Βίκος Cola είναι εδώ. Γιατί πάνω από όλα τα παιδιά πρέπει να απολαμβάνουν κάθε στιγμή της διαδρομής τους

Περισσότερες Ιστορίες

Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στηρίξαμε τον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας, δέκα χιλιομέτρων, στον Άγιο Κοσμά Αττικής. Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στη ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο Γονέων με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα

Οξυγόνο στη Βούλα, ζωή σε όλη την Ελλάδα!

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, φυτέψαμε 1.000 δέντρα στο Πανόραμα Βούλας, στέλνοντας ενεργό μήνυμα συμμετοχής στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας τον Γιάννη Μόραλη!

Υποστηρίζουμε την έκθεση «Γιάννης Μόραλης-Χώρος Ιδιωτικός», στο Μουσείο Μπενάκη, από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, που εστιάζει στην προσωπικότητα του μεγάλου Ηπειρώτη καλλιτέχνη, με περισσότερα από 100 έργα.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics - Μετάλλια αισιοδοξίας στο «Λουτράκι 2022»

Στηρίζοντας πολύπλευρα τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2022», στις 3 με 8 Οκτωβρίου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να ζήσουμε μία μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, ομαδικότητας και ένταξης!

Διαβάστε περισσότερα