Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

SHARE

Triple League Triathlon

Απαιτητικά sprint... Από τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο!

Ταχύτητα, δύναμη και ένταση, τα χαρακτηριστικά της φιλανθρωπικής αθλητικής διοργάνωσης

Δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, βρεθήκαμε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, προσφέροντας προϊόντα Βίκος στην εκδήλωση. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Ιωνάς - Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑΜΕΑ», με αποκλειστικό στόχο την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία, ηλικιωμένους ή γονείς-συνοδούς με αθλούμενους, που μετακινούνται με καροτσάκι, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το αναβατόριο που βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό «Ειρήνη» αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο, αλλά μέχρι τώρα είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, όσοι άνθρωποι με κινητικούς περιορισμούς θέλουν να αθληθούν ή να βρεθούν στον χώρο του κολυμβητηρίου, να διανύουν μία επιπλέον απόσταση, περίπου, 3 χιλιομέτρων για να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις.

Με αυτόν τον αγώνα και την, γεμάτη ενέργεια, προσπάθεια των αθλητών του τριάθλου, αυτό αλλάζει και έτσι, με τα έσοδα της εκδήλωσης ένα νέο αναβατόριο θα βρεθεί στη θέση του, έτοιμο να φανεί χρήσιμο και να διευκολύνει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

Ο αγώνας αποδείχθηκε συναρπαστικός, με τους αθλητές να προσφέρουν στο κοινό μοναδικές στιγμές τρεξίματος, ποδηλάτου και κολύμβησης, με δύναμη, ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Η ανθρώπινη θέληση και όρεξη για ζωή, σε κάθε συνθήκη, αποτελεί για μας παράδειγμα, γι’ αυτό και τόσο με συνέπεια, όσο και με αφοσίωση, είμαστε παρόντες σε δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων ομάδων, στέλνοντας το μήνυμα της ενσυναίσθησης, ως προτεραιότητα μίας κοινωνίας, που βλέπει μπροστά σε ένα καλύτερο, ισότιμο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Περισσότερες Ιστορίες

Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

Στο Ναύπλιο βρεθήκαμε στις 15-17 Απριλίου για να υποστηρίξουμε τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» σε έναν μαραθώνιο αγάπης, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε την οικογένεια, δίνουμε «Ελπίδα» Ζωής!

Στις 16 Απριλίου πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την Eλληνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis την παρουσίαση του προγράμματος «Ελπίδα ζωής» στους Ασπραγγέλους του Δήμου Ζαγορίου, για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά για τον πολιτισμό!

Υποστηρίξαμε το 3ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς για Νέους, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχουμε για τον αυτισμό

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού, στηρίξαμε τη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Παπάγου-Χολαργός 2022 - Τρέχουμε για τον αυτισμό» στις 3 Απριλίου και συμμετείχαμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα