Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

SHARE

Triple League Triathlon

Απαιτητικά sprint... Από τον άνθρωπο για τον συνάνθρωπο!

Ταχύτητα, δύναμη και ένταση, τα χαρακτηριστικά της φιλανθρωπικής αθλητικής διοργάνωσης

Δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, βρεθήκαμε την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, προσφέροντας προϊόντα Βίκος στην εκδήλωση. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον σύλλογο «Ιωνάς - Τμήμα Θεραπευτικής αγωγής ΑΜΕΑ», με αποκλειστικό στόχο την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία, ηλικιωμένους ή γονείς-συνοδούς με αθλούμενους, που μετακινούνται με καροτσάκι, στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ.

Το αναβατόριο που βρίσκεται κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό «Ειρήνη» αποτελεί τον μοναδικό τρόπο πρόσβασής τους στο κολυμβητήριο, αλλά μέχρι τώρα είναι εκτός λειτουργίας, με αποτέλεσμα, όσοι άνθρωποι με κινητικούς περιορισμούς θέλουν να αθληθούν ή να βρεθούν στον χώρο του κολυμβητηρίου, να διανύουν μία επιπλέον απόσταση, περίπου, 3 χιλιομέτρων για να προσεγγίσουν τις εγκαταστάσεις.

Με αυτόν τον αγώνα και την, γεμάτη ενέργεια, προσπάθεια των αθλητών του τριάθλου, αυτό αλλάζει και έτσι, με τα έσοδα της εκδήλωσης ένα νέο αναβατόριο θα βρεθεί στη θέση του, έτοιμο να φανεί χρήσιμο και να διευκολύνει την καθημερινότητα των συνανθρώπων μας που το χρειάζονται.

Ο αγώνας αποδείχθηκε συναρπαστικός, με τους αθλητές να προσφέρουν στο κοινό μοναδικές στιγμές τρεξίματος, ποδηλάτου και κολύμβησης, με δύναμη, ταχύτητα και αδρεναλίνη.

Η ανθρώπινη θέληση και όρεξη για ζωή, σε κάθε συνθήκη, αποτελεί για μας παράδειγμα, γι’ αυτό και τόσο με συνέπεια, όσο και με αφοσίωση, είμαστε παρόντες σε δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων ομάδων, στέλνοντας το μήνυμα της ενσυναίσθησης, ως προτεραιότητα μίας κοινωνίας, που βλέπει μπροστά σε ένα καλύτερο, ισότιμο και πιο βιώσιμο μέλλον.

Περισσότερες Ιστορίες

Τα παιδιά για το περιβάλλον!

Στηρίζουμε το 13ο καλοκαιρινό Sports Camp, που συνδιοργανώνει ο Α.Ε.Σ. Ιάσων Κολωνού με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Οι περιβαλλοντικές δράσεις έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

1000 καρποί αγάπης για την Εύβοια

Με βλέμμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρήσαμε σε μία, γεμάτη συμβολισμό, δενδροφύτευση χιλίων καρποφόρων δέντρων σε αρκετές κοινότητες της Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Διαβάστε περισσότερα

Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

Στο Ναύπλιο βρεθήκαμε στις 15-17 Απριλίου για να υποστηρίξουμε τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» σε έναν μαραθώνιο αγάπης, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα