Ioannina Lake Run: Όλος ο κόσμος, στο διαμάντι των Ιωαννίνων!

SHARE

Η λίμνη Παμβώτιδα, ξανά στο κέντρο των διεθνών αγώνων δρόμου!  

Ο γύρος της λίμνης Ιωαννίνων αποτελεί μία μαγευτική διαδρομή, αλλά και μία κορυφαία δρομική διοργάνωση, θεσμό για την πόλη των Ιωαννίνων και την Ήπειρο, με ιστορία που κλείνει φέτος 16 χρόνια πετυχημένης πορείας. Το Ioannina Lake Run ξεχωρίζει ως ένας αγώνας, που στο επίκεντρό του έχει τον αθλητή και φόντο τη λίμνη Παμβώτιδα, με τη μοναδική της ομορφιά και την επίπεδη διαδρομή των 30χλμ., αλλά και τις μικρότερες διαδρομές των 5 και 10χλμ.

Φέτος, η συμμετοχή του κόσμου ήταν πέρα από κάθε προηγούμενο. Με ενθουσιασμό, ακόμα και λίγο πριν την έναρξη των αγώνων, ο κόσμος δήλωνε τη θέληση να αγωνιστεί, αναδεικνύοντας τη σημαντικότητα της διοργάνωσης, αλλά και το πόσο είχε λείψει, λόγω περιοριστικών μέτρων, η πραγματοποίηση των μικρών διαδρομών.

Οικογένειες με παιδιά στο Family Run, παιδιά δημοτικού στο Kids race, γονείς με βρέφη-νήπια, στην πρωτότυπη διαδρομή «Μαμά-καρότσι», καθώς και ο παραλίμνιος δρόμος 1χλμ. για ΑμεΑ δημιούργησαν έναν μοναδικό παλμό ευγενούς άμιλλας, ομαδικότητας και συγκίνησαν το πλήθος κόσμου που παρακολούθησε τις διήμερες εκδηλώσεις.  

Όπως κάθε χρόνο, οι εθελοντές υπήρξαν στυλοβάτες της διοργανώσης, γεμάτοι ενέργεια, θέληση και περηφάνια για τη διεθνούς πια εμβέλειας οργάνωση με παράλληλες αγωνιστικές, πολιτιστικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.

Περισσότεροι από 3.000 δρομείς συμμετείχαν στο μεγαλύτερο δρομικό event των Ιωαννίνων

Εμείς, στην εταιρεία Βίκος, ήμασταν εκεί, προσφέροντας αθλητικό εξοπλισμό, φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος και φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, για να δροσίσουμε και να ενυδατώσουμε τον οργανισμό όλων των δρομέων «φυσικά» και με «αγάπη».

Για ακόμη μία χρονιά, η Βίκος Running Team, αποτελούμενη από 25 άτομα, συμμετείχε με πάθος στον αγώνα δρόμου, δείχνοντας την αγάπη της εταιρείας και των ανθρώπων μας για τα αθλητικά δρώμενα των Ιωαννίνων.

Ως μέγας χορηγός και σταθερός συνοδοιπόρος του Ioannina Lake Run, κάθε χρονιά περιμένουμε με ανυπομονησία να σταθούμε ξανά αρωγοί στον γύρο της λίμνης μας, ενός πλέον σημαντικού θεσμού, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο το ευρύ κοινό στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στηρίζουμε έμπρακτα το δίπτυχο πολιτισμού και αθλητισμού και είμαστε πάντα κοντά όταν το αθλητικό ιδεώδες ενώνεται με διοργανώσεις που επιστρέφουν στην κοινωνία πολύτιμα οφέλη. Μαζί είμαστε και στη μεγάλη αθλητική γιορτή, που κατοχυρώνει τα Ιωάννινα ως ασφαλή αθλητικό και τουριστικό προορισμό και επιπλέον παρέχει άμεσα κι έμμεσα οικονομικά οφέλη για τον τόπο μας.

Περισσότερες Ιστορίες

Ioannina Lake Run: Παρόντες στην πιο όμορφη διαδρομή των Ιωαννίνων!

Για ακόμα μια χρονιά πήραμε μέρος στον αγαπημένο θεσμό Ioannina Lake Run 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, και στηρίξαμε την εντυπωσιακή προσπάθεια όλων των δρομέων.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και μουσική!

Βρεθήκαμε στις 7 μοναδικές θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, με καλεσμένους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες, σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Special Olympics World Games Berlin 2023

Με περηφάνια και συγκίνηση γίναμε μέρος της Τελετής Αφής της Φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Βερολίνο 2023», παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ

Με τεράστια χαρά βρεθήκαμε στο νερό με τους πρωταθλητές του ευ αγωνίζεσθαι στο πρώτο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. στις 27-28 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα