Καλάθια αισιοδοξίας από το Δικέφαλο της ΑΕΚ!

SHARE

Υποστηρίζουμε καθημερινά τους άθλους της αποφασιστικότητας και της ομαδικότητας

Αήττητη στις καρδιές των φιλάθλων η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μακρά πορεία στον αθλητισμό και μία από τις ελάχιστες μεγάλες ομάδες που επενδύουν στα αθλήματα για άτομα με αναπηρία. Το τμήμα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ιδρύθηκε το 2018 και από τότε διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα ικανοτήτων και επιδεξιότητας. 

Η συνεργασία μας με τον αθλητικό σύλλογο ξεκινά φέτος με την αμέριμνη υποστήριξη των αθλητών, έτσι ώστε η προσοχή και η συγκέντρωσή τους να παραμένει απρόσκοπτη  στον αγώνα τους. Η ομάδα δίνει ένα φωτεινό παράδειγμα στους νέους για την αναπηρία, δείχνοντας περίτρανα ότι δεν αποτελεί λόγο αποχής από τη ζωή, αλλά λόγο συμμετοχής, ομαδικότητας και επιμονής. Μία πηγή νέων συναρπαστικών εμπειριών για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Για μας, κάθε καλάθι, κάθε προσπάθεια, είναι και μία επιτυχία για την επόμενη μέρα. Για το μέλλον που θα κυριαρχεί η αλληλεγγύη, η συμπερίληψη, η προσφορά. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα τους, στο παρκέ, μαθαίνοντας από την ατομική ορμή τους, αλλά και την ομαδική ροή τους. Η συνεισφορά μας, μας επιτρέπει, καθημερινά, να μαθαίνουμε κοντά τους πώς να μεταμορφώνουμε τα εμπόδια σε δημιουργικότητα.

Περισσότερες Ιστορίες

Για 3η χρονιά δίπλα στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!

Υποστηρίζουμε ξανά το ιστορικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα στον χώρο της τέχνης, αποτελώντας πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές.

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά για το περιβάλλον!

Στηρίζουμε το 13ο καλοκαιρινό Sports Camp, που συνδιοργανώνει ο Α.Ε.Σ. Ιάσων Κολωνού με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Οι περιβαλλοντικές δράσεις έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

1000 καρποί αγάπης για την Εύβοια

Με βλέμμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρήσαμε σε μία, γεμάτη συμβολισμό, δενδροφύτευση χιλίων καρποφόρων δέντρων σε αρκετές κοινότητες της Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Διαβάστε περισσότερα