Καλάθια αισιοδοξίας από το Δικέφαλο της ΑΕΚ!

SHARE

Υποστηρίζουμε καθημερινά τους άθλους της αποφασιστικότητας και της ομαδικότητας

Αήττητη στις καρδιές των φιλάθλων η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μακρά πορεία στον αθλητισμό και μία από τις ελάχιστες μεγάλες ομάδες που επενδύουν στα αθλήματα για άτομα με αναπηρία. Το τμήμα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ιδρύθηκε το 2018 και από τότε διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα ικανοτήτων και επιδεξιότητας. 

Η συνεργασία μας με τον αθλητικό σύλλογο ξεκινά φέτος με την αμέριμνη υποστήριξη των αθλητών, έτσι ώστε η προσοχή και η συγκέντρωσή τους να παραμένει απρόσκοπτη  στον αγώνα τους. Η ομάδα δίνει ένα φωτεινό παράδειγμα στους νέους για την αναπηρία, δείχνοντας περίτρανα ότι δεν αποτελεί λόγο αποχής από τη ζωή, αλλά λόγο συμμετοχής, ομαδικότητας και επιμονής. Μία πηγή νέων συναρπαστικών εμπειριών για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Για μας, κάθε καλάθι, κάθε προσπάθεια, είναι και μία επιτυχία για την επόμενη μέρα. Για το μέλλον που θα κυριαρχεί η αλληλεγγύη, η συμπερίληψη, η προσφορά. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα τους, στο παρκέ, μαθαίνοντας από την ατομική ορμή τους, αλλά και την ομαδική ροή τους. Η συνεισφορά μας, μας επιτρέπει, καθημερινά, να μαθαίνουμε κοντά τους πώς να μεταμορφώνουμε τα εμπόδια σε δημιουργικότητα.

Περισσότερες Ιστορίες

Ioannina Lake Run: Παρόντες στην πιο όμορφη διαδρομή των Ιωαννίνων!

Για ακόμα μια χρονιά πήραμε μέρος στον αγαπημένο θεσμό Ioannina Lake Run 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, και στηρίξαμε την εντυπωσιακή προσπάθεια όλων των δρομέων.

Διαβάστε περισσότερα

1ο Cycladic Kids Festival: Μία ημέρα αφιερωμένη στην παιδική δημιουργικότητα

Η ομάδα μας βρέθηκε στη βράβευση των νεαρών συμμετεχόντων του 10ου παιδικού διαγωνισμού ζωγραφικής από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, και καλωσόρισε έναν νέο θεσμό για την πόλη!

Διαβάστε περισσότερα

Ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και μουσική!

Βρεθήκαμε στις 7 μοναδικές θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, με καλεσμένους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες, σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα