Καλάθια αισιοδοξίας από το Δικέφαλο της ΑΕΚ!

SHARE

Υποστηρίζουμε καθημερινά τους άθλους της αποφασιστικότητας και της ομαδικότητας

Αήττητη στις καρδιές των φιλάθλων η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μακρά πορεία στον αθλητισμό και μία από τις ελάχιστες μεγάλες ομάδες που επενδύουν στα αθλήματα για άτομα με αναπηρία. Το τμήμα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ιδρύθηκε το 2018 και από τότε διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα ικανοτήτων και επιδεξιότητας. 

Η συνεργασία μας με τον αθλητικό σύλλογο ξεκινά φέτος με την αμέριμνη υποστήριξη των αθλητών, έτσι ώστε η προσοχή και η συγκέντρωσή τους να παραμένει απρόσκοπτη  στον αγώνα τους. Η ομάδα δίνει ένα φωτεινό παράδειγμα στους νέους για την αναπηρία, δείχνοντας περίτρανα ότι δεν αποτελεί λόγο αποχής από τη ζωή, αλλά λόγο συμμετοχής, ομαδικότητας και επιμονής. Μία πηγή νέων συναρπαστικών εμπειριών για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Για μας, κάθε καλάθι, κάθε προσπάθεια, είναι και μία επιτυχία για την επόμενη μέρα. Για το μέλλον που θα κυριαρχεί η αλληλεγγύη, η συμπερίληψη, η προσφορά. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα τους, στο παρκέ, μαθαίνοντας από την ατομική ορμή τους, αλλά και την ομαδική ροή τους. Η συνεισφορά μας, μας επιτρέπει, καθημερινά, να μαθαίνουμε κοντά τους πώς να μεταμορφώνουμε τα εμπόδια σε δημιουργικότητα.

Περισσότερες Ιστορίες

Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

Στο Ναύπλιο βρεθήκαμε στις 15-17 Απριλίου για να υποστηρίξουμε τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» σε έναν μαραθώνιο αγάπης, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε την οικογένεια, δίνουμε «Ελπίδα» Ζωής!

Στις 16 Απριλίου πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την Eλληνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis την παρουσίαση του προγράμματος «Ελπίδα ζωής» στους Ασπραγγέλους του Δήμου Ζαγορίου, για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά για τον πολιτισμό!

Υποστηρίξαμε το 3ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς για Νέους, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχουμε για τον αυτισμό

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού, στηρίξαμε τη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Παπάγου-Χολαργός 2022 - Τρέχουμε για τον αυτισμό» στις 3 Απριλίου και συμμετείχαμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα