Καλάθια αισιοδοξίας από το Δικέφαλο της ΑΕΚ!

SHARE

Υποστηρίζουμε καθημερινά τους άθλους της αποφασιστικότητας και της ομαδικότητας

Αήττητη στις καρδιές των φιλάθλων η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ είναι ένας ιστορικός σύλλογος με μακρά πορεία στον αθλητισμό και μία από τις ελάχιστες μεγάλες ομάδες που επενδύουν στα αθλήματα για άτομα με αναπηρία. Το τμήμα της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο ιδρύθηκε το 2018 και από τότε διαπρέπει στους αγωνιστικούς χώρους, προσφέροντας ένα μοναδικό θέαμα ικανοτήτων και επιδεξιότητας. 

Η συνεργασία μας με τον αθλητικό σύλλογο ξεκινά φέτος με την αμέριμνη υποστήριξη των αθλητών, έτσι ώστε η προσοχή και η συγκέντρωσή τους να παραμένει απρόσκοπτη  στον αγώνα τους. Η ομάδα δίνει ένα φωτεινό παράδειγμα στους νέους για την αναπηρία, δείχνοντας περίτρανα ότι δεν αποτελεί λόγο αποχής από τη ζωή, αλλά λόγο συμμετοχής, ομαδικότητας και επιμονής. Μία πηγή νέων συναρπαστικών εμπειριών για την ομάδα και τους φιλάθλους.

Για μας, κάθε καλάθι, κάθε προσπάθεια, είναι και μία επιτυχία για την επόμενη μέρα. Για το μέλλον που θα κυριαρχεί η αλληλεγγύη, η συμπερίληψη, η προσφορά. Έτσι, στεκόμαστε δίπλα τους, στο παρκέ, μαθαίνοντας από την ατομική ορμή τους, αλλά και την ομαδική ροή τους. Η συνεισφορά μας, μας επιτρέπει, καθημερινά, να μαθαίνουμε κοντά τους πώς να μεταμορφώνουμε τα εμπόδια σε δημιουργικότητα.

Περισσότερες Ιστορίες

Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στηρίξαμε τον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας, δέκα χιλιομέτρων, στον Άγιο Κοσμά Αττικής. Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στη ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο Γονέων με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα

Οξυγόνο στη Βούλα, ζωή σε όλη την Ελλάδα!

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, φυτέψαμε 1.000 δέντρα στο Πανόραμα Βούλας, στέλνοντας ενεργό μήνυμα συμμετοχής στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας τον Γιάννη Μόραλη!

Υποστηρίζουμε την έκθεση «Γιάννης Μόραλης-Χώρος Ιδιωτικός», στο Μουσείο Μπενάκη, από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, που εστιάζει στην προσωπικότητα του μεγάλου Ηπειρώτη καλλιτέχνη, με περισσότερα από 100 έργα.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics - Μετάλλια αισιοδοξίας στο «Λουτράκι 2022»

Στηρίζοντας πολύπλευρα τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2022», στις 3 με 8 Οκτωβρίου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να ζήσουμε μία μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, ομαδικότητας και ένταξης!

Διαβάστε περισσότερα