Κάθε βήμα μετράει...

SHARE

No Finish Line: 3 αγώνες, 5 ημέρες, 90 ώρες... όλοι «Μαζί για το Παιδί».

Το No Finish Line Athens, διεξήχθη για πρώτη φορά το 2017, με μοναδικό σκοπό την ενίσχυση της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί στην Ελλάδα το 1996, με σκοπό να ενώσει την προσπάθεια δέκα μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων, που εργάζονται ισότιμα για την ευημερία περισσότερων από 30.000 παιδιών.

Φέτος, η 5η διοργάνωση φιλοξενήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α, το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου. Ο μεγαλύτερος φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και βαδίσματος στην Ελλάδα, απευθύνεται σε όλο τον κόσμο, αθλούμενους και μη, οι οποίοι περπατούν και τρέχουν όπως και όσο θέλουν, ενώ κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν, η διοργάνωση το μετατρέπει σε χρήματα που διατίθενται για την υλοποίηση παιδικών προγραμμάτων.

Όταν ένα παιδί έχει ανάγκη, δεν υπάρχει γραμμή τερματισμού!

Το “No Finish Line Athens” από το 2017, έως και σήμερα, έχει ενισχύσει με συνολικές δωρεές 129.080€ την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Φέτος, οι χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, τηρώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο, κάλυψαν 27,721,15 χιλιόμετρα μέσα στις 90 ώρες του αγώνα και προσέφεραν στα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη, 13,860,57€. 

Εμείς, στην εταιρεία Βίκος, θα συνεχίσουμε σταθερά να στηρίζουμε  και να χορηγούμε επίσημα αντίστοιχες δράσεις και να στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην κοινωνία και τις ευάλωτες ομάδες. Η δύναμη του εθελοντισμού και της προσφοράς είναι ο δικός μας τρόπος να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις δυσκολίες, να υπερβούμε τα εμπόδια και να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε να ζούμε.

Περισσότερες Ιστορίες

Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 βρεθήκαμε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, για την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία

Διαβάστε περισσότερα

Στον άθλο της «Συζωής» μαζί!

Για ακόμη μία φορά, είμαστε κοντά στον μεγαλύτερο αγώνα βουνού της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τη Συζωή, τον σύλλογο που υποστηρίζει άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί γίναμε οξυγόνο για το κοινό μας σπίτι!

Στηρίξαμε και ενώσαμε δυνάμεις με τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all στη 2η πανελλαδική εθελοντική δενδροφύτευση, που κινητοποίησε πλήθος κόσμου σε όλη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 30.000 δέντρα στο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργούμε μία ελπίδα ζωής για την Ήπειρο!

«Υιοθετούμε», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, τo Δήμο Ζαγορίου, συμβάλλοντας σε μία κοινή και συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση της υπογεννητικότητας, με επίκεντρο την Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα