Κοντά στην κορυφή του αθλητικού τουρισμού!

SHARE

Ενωθήκαμε με διακεκριμένους και ερασιτέχνες αθλητές για να αναδείξουμε τα αθλητικά ιδεώδη και το Ολυμπιακό Πνεύμα

Στηρίξαμε πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες της οργάνωσης

Στον πολυβραβευμένο θεσμό του Navarino Challenge βρεθήκαμε, για 7η χρονιά, αρωγοί της οργάνωσης, στις 15-17 Οκτωβρίου 2021 στη Μεσσηνία. Υποστηρίξαμε την ενυδάτωση των αθλητών σε πάνω από 30 αθλητικές δραστηριότητες, τα παιδικά τμήματα με αθλητικό υλικό και συμμετείχαμε ενεργά στις τριήμερες εκδηλώσεις.

Προάγοντας το ολυμπιακό ιδεώδες, το Navarino Challenge ένωσε για άλλη μία φορά ανθρώπους όλων των ηλικιών και έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα ισότητας, συμμετοχής και συναγωνισμού σε όλο τον κόσμο. Ολυμπιονίκες, Παραολουμπιονίκες, αλλά και ερασιτέχνες αθλητές βρέθηκαν στo Costa Navarino και την Πύλο σε μία πραγματική γιορτή του αθλητικού τουρισμού.

Στο Navarino Challenge, εκτός από τα 10 Ολυμπιακά σπορ και τις πολυπληθείς δραστηριότητες που είχαν τη δυνατότητα όλοι να συμμετέχουν στις εγκαταστάσεις του Costa Navarino, οι αθλητές έτρεξαν στον ελληνικό Ημιμαραθώνιο στη Βοϊδοκοιλιά, κατά μήκος της γραφικής ακτογραμμής της Πύλου, που είναι και η μοναδική διαδρομή για τρέξιμο που περιλαμβάνει άμμο, χώμα και άσφαλτο.

Από την ίδρυση της εταιρείας μας ενισχύουμε, με συνέπεια, διοργανώσεις που προωθούν την ευγενή άμιλλα, και την αξία του συναγωνίζεσθαι, καθώς εκφράζουν απόλυτα τη φιλοσοφία μας και αντανακλούν τη βαθιά μας πεποίθηση ότι είναι απαραίτητο οι έννοιες αυτές να κληροδοτούνται βιωματικά από γενιά σε γενιά.

Περισσότερες Ιστορίες

Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 βρεθήκαμε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, για την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία

Διαβάστε περισσότερα

Στον άθλο της «Συζωής» μαζί!

Για ακόμη μία φορά, είμαστε κοντά στον μεγαλύτερο αγώνα βουνού της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τη Συζωή, τον σύλλογο που υποστηρίζει άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί γίναμε οξυγόνο για το κοινό μας σπίτι!

Στηρίξαμε και ενώσαμε δυνάμεις με τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all στη 2η πανελλαδική εθελοντική δενδροφύτευση, που κινητοποίησε πλήθος κόσμου σε όλη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 30.000 δέντρα στο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργούμε μία ελπίδα ζωής για την Ήπειρο!

«Υιοθετούμε», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, τo Δήμο Ζαγορίου, συμβάλλοντας σε μία κοινή και συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση της υπογεννητικότητας, με επίκεντρο την Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα