Κοντά στους «κόκκινους» πρωταθλητές του νερού!

SHARE

Στεκόμαστε δίπλα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας

Το ευ αγωνίζεσθαι, χαραγμένο στη φιλοσοφία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κολύμβησης

«Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» είναι το μόττο της ομάδας που έχει κατακτήσει 58 εθνικά πρωταθλήματα - τα περισσότερα που έχει κερδίσει σύλλογος σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα. Στα 93 χρόνια ζωής του συλλόγου, το σκουφάκι του Ολυμπιακού έχουν φορέσει εξαιρετικοί αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας, η οποία διατηρεί παράδοση στο να αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταθλητές, έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, μέσα σε ένα υγιές κλίμα, καλλιεργώντας πάντα τις αρχές του αθλητισμού και του ολυμπισμού.

Για μας, η αξία της προσπάθειας και η ψυχική δύναμη κάθε αθλητή που υπερβαίνει χρονιά με τη χρονιά εμπόδια, δυσκολίες και τραυματισμούς, βάζοντας ξανά ακόμη πιο υψηλούς στόχους, είναι ένας διαρκής άθλος, στον οποίο είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι.

Παραμένοντας πιστοί στην ουσιαστική στήριξη, προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και ενδυναμώνουμε όλους εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.

Περισσότερες Ιστορίες

Δρομείς με όραμα... ελπίδας!

Στο Ναύπλιο βρεθήκαμε στις 15-17 Απριλίου για να υποστηρίξουμε τον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» σε έναν μαραθώνιο αγάπης, με σκοπό την ενημέρωση του κοινού για την εθελοντική δωρεά μυελού των οστών.

Διαβάστε περισσότερα

Στηρίζουμε την οικογένεια, δίνουμε «Ελπίδα» Ζωής!

Στις 16 Απριλίου πραγματοποιήσαμε σε συνεργασία με την Eλληνική αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία HOPEgenesis την παρουσίαση του προγράμματος «Ελπίδα ζωής» στους Ασπραγγέλους του Δήμου Ζαγορίου, για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα γενιά για τον πολιτισμό!

Υποστηρίξαμε το 3ο Παγκόσμιο Συμπόσιο Πολιτιστικής Κληρονομιάς για Νέους, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, στην Αρχαία Ολυμπία, από τις 7 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Διαβάστε περισσότερα

Τρέχουμε για τον αυτισμό

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα αυτισμού, στηρίξαμε τη διοργάνωση «Αγώνας Δρόμου Παπάγου-Χολαργός 2022 - Τρέχουμε για τον αυτισμό» στις 3 Απριλίου και συμμετείχαμε στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και σωστής ενημέρωσης του κοινού.

Διαβάστε περισσότερα