Κοντά στους «κόκκινους» πρωταθλητές του νερού!

SHARE

Στεκόμαστε δίπλα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας

Το ευ αγωνίζεσθαι, χαραγμένο στη φιλοσοφία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κολύμβησης

«Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» είναι το μόττο της ομάδας που έχει κατακτήσει 58 εθνικά πρωταθλήματα - τα περισσότερα που έχει κερδίσει σύλλογος σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα. Στα 93 χρόνια ζωής του συλλόγου, το σκουφάκι του Ολυμπιακού έχουν φορέσει εξαιρετικοί αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας, η οποία διατηρεί παράδοση στο να αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταθλητές, έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, μέσα σε ένα υγιές κλίμα, καλλιεργώντας πάντα τις αρχές του αθλητισμού και του ολυμπισμού.

Για μας, η αξία της προσπάθειας και η ψυχική δύναμη κάθε αθλητή που υπερβαίνει χρονιά με τη χρονιά εμπόδια, δυσκολίες και τραυματισμούς, βάζοντας ξανά ακόμη πιο υψηλούς στόχους, είναι ένας διαρκής άθλος, στον οποίο είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι.

Παραμένοντας πιστοί στην ουσιαστική στήριξη, προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και ενδυναμώνουμε όλους εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.

Περισσότερες Ιστορίες

Για 3η χρονιά δίπλα στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου!

Υποστηρίζουμε ξανά το ιστορικό Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο έχει φιλοξενήσει μερικά από τα σπουδαιότερα εγχώρια και παγκοσμίου φήμης ονόματα στον χώρο της τέχνης, αποτελώντας πόλο έλξης για εκατομμύρια θεατές.

Διαβάστε περισσότερα

Τα παιδιά για το περιβάλλον!

Στηρίζουμε το 13ο καλοκαιρινό Sports Camp, που συνδιοργανώνει ο Α.Ε.Σ. Ιάσων Κολωνού με τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων. Οι περιβαλλοντικές δράσεις έχουν ενεργό ρόλο στο πρόγραμμα των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

1000 καρποί αγάπης για την Εύβοια

Με βλέμμα στην Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, προχωρήσαμε σε μία, γεμάτη συμβολισμό, δενδροφύτευση χιλίων καρποφόρων δέντρων σε αρκετές κοινότητες της Βόρειας Εύβοιας, σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all.

Διαβάστε περισσότερα