Κοντά στους «κόκκινους» πρωταθλητές του νερού!

SHARE

Στεκόμαστε δίπλα στους κορυφαίους κολυμβητές της χώρας

Το ευ αγωνίζεσθαι, χαραγμένο στη φιλοσοφία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Κολύμβησης

«Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές» είναι το μόττο της ομάδας που έχει κατακτήσει 58 εθνικά πρωταθλήματα - τα περισσότερα που έχει κερδίσει σύλλογος σε όλα τα αθλήματα στην Ελλάδα. Στα 93 χρόνια ζωής του συλλόγου, το σκουφάκι του Ολυμπιακού έχουν φορέσει εξαιρετικοί αθλητές με κορυφαίες επιδόσεις.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, εμείς συνεχίζουμε να βρισκόμαστε εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας, η οποία διατηρεί παράδοση στο να αναδεικνύει συνεχώς νέους πρωταθλητές, έτσι ώστε να συμβάλλουμε κι εμείς με τη σειρά μας στην επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, μέσα σε ένα υγιές κλίμα, καλλιεργώντας πάντα τις αρχές του αθλητισμού και του ολυμπισμού.

Για μας, η αξία της προσπάθειας και η ψυχική δύναμη κάθε αθλητή που υπερβαίνει χρονιά με τη χρονιά εμπόδια, δυσκολίες και τραυματισμούς, βάζοντας ξανά ακόμη πιο υψηλούς στόχους, είναι ένας διαρκής άθλος, στον οποίο είναι τιμή μας να είμαστε συνοδοιπόροι.

Παραμένοντας πιστοί στην ουσιαστική στήριξη, προσφέρουμε τα κατάλληλα εφόδια και ενδυναμώνουμε όλους εκείνους που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή σε κάθε πεδίο και επίπεδο.

Περισσότερες Ιστορίες

Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

Την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, στηρίξαμε τον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας, δέκα χιλιομέτρων, στον Άγιο Κοσμά Αττικής. Ο φετινός αγώνας ήταν αφιερωμένος στη ΦΛΟΓΑ, τον Σύλλογο Γονέων με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια.

Διαβάστε περισσότερα

Οξυγόνο στη Βούλα, ζωή σε όλη την Ελλάδα!

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, φυτέψαμε 1.000 δέντρα στο Πανόραμα Βούλας, στέλνοντας ενεργό μήνυμα συμμετοχής στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας τον Γιάννη Μόραλη!

Υποστηρίζουμε την έκθεση «Γιάννης Μόραλης-Χώρος Ιδιωτικός», στο Μουσείο Μπενάκη, από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, που εστιάζει στην προσωπικότητα του μεγάλου Ηπειρώτη καλλιτέχνη, με περισσότερα από 100 έργα.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics - Μετάλλια αισιοδοξίας στο «Λουτράκι 2022»

Στηρίζοντας πολύπλευρα τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2022», στις 3 με 8 Οκτωβρίου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να ζήσουμε μία μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, ομαδικότητας και ένταξης!

Διαβάστε περισσότερα