Στο παρκέ με τους μπασκετμπολίστες ψυχής!

SHARE

Υποστηρίζουμε με κατάλληλο εξοπλισμό τους αγωνιστές της αισιοδοξίας

Από το 1994, η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του Α.Σ. «Μέγας Αλέξανδρος» Πυλαίας διακρίνεται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για άλλη μία χρονιά, στεκόμαστε αρωγοί στην αθλητική προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο του Αθλητικού Συλλόγου Μέγας Αλέξανδρος Πυλαίας 1994.

Η συνεργασία μας με τον Αθλητικό Σύλλογο ξεκίνησε από το 2018 με την υποστήριξη  στα αμαξίδια και τον υπόλοιπο εξοπλισμό, που είναι απαραίτητος για τους αθλητές. Ο τρόπος που υπερνικούν τα εμπόδια για να υπηρετήσουν το πάθος τους για την άθληση και τη ζωή αποτέλεσε εξ’ αρχής πηγή έμπνευσης για μας. Η δύναμή τους, αυτό που κουβαλούν στην ψυχή τους αναδεικνύεται σε κάθε αγώνα και κερδίζει ολοένα και περισσότερους θαυμαστές του αθλήματος.

Η συμμετοχή τους, κάθε καλάθι που πετυχαίνουν και κάθε αγώνας που ολοκληρώνουν είναι για μας μια δυναμική ροή με μοναδική ορμή. Γιατί δεν σταμάτησαν ποτέ να ζουν. Συνέχισαν, βρήκαν το πάθος τους στο μπάσκετ με αμαξίδιο και ως ενωμένη ομάδα  διακρίνονται εντός και εκτός συνόρων.

Στο πολύτιμο μήνυμα αισιοδοξίας που πρεσβεύουν για τη ζωή, ροή είναι επίσης να έχουν όλα τα εφόδια για να κάνουν αυτό που αγαπούν. Και αυτό προσπαθούμε να τους προσφέρουμε εμείς με τις χορηγικές μας ενέργειες.

Περισσότερες Ιστορίες

Η πρόσβαση σε όλους αξίζει «τριπλό» αγώνα

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 βρεθήκαμε στο κλειστό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ, δίπλα στη διοργάνωση του “Triple League Triathlon”, για την αντικατάσταση του αναβατορίου-ανελκυστήρα, που εξυπηρετεί ανθρώπους με αναπηρία

Διαβάστε περισσότερα

Στον άθλο της «Συζωής» μαζί!

Για ακόμη μία φορά, είμαστε κοντά στον μεγαλύτερο αγώνα βουνού της Θεσσαλονίκης, που διοργανώνεται από τη Συζωή, τον σύλλογο που υποστηρίζει άτομα με διαταραχές όρασης και πρόσθετες αναπηρίες.

Διαβάστε περισσότερα

Μαζί γίναμε οξυγόνο για το κοινό μας σπίτι!

Στηρίξαμε και ενώσαμε δυνάμεις με τον περιβαλλοντικό οργανισμό We4all στη 2η πανελλαδική εθελοντική δενδροφύτευση, που κινητοποίησε πλήθος κόσμου σε όλη τη χώρα, προσφέροντας πάνω από 30.000 δέντρα στο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργούμε μία ελπίδα ζωής για την Ήπειρο!

«Υιοθετούμε», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, τo Δήμο Ζαγορίου, συμβάλλοντας σε μία κοινή και συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση της υπογεννητικότητας, με επίκεντρο την Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα