Στον δρόμο της Υγείας για τη «Φλόγα»!

SHARE

915 δρομείς τερμάτισαν στα 10 χλμ., ενώ 151 παιδιά έτρεξαν στον αγώνα 2χλμ.

Στον 40ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 10 χλμ., έναν από τους ιστορικότερους αγώνες στην Ελλάδα - με διαδρομή από το 1983 - σταθήκαμε ως υποστηρικτές δίπλα στους εκατοντάδες δρομείς, που βρέθηκαν στην αφετηρία της διοργάνωσης, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μετά από δέκα χιλιόμετρα τερμάτισαν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Ο αγώνας διοργανώνεται από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθήνας με το ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά, είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Τουρισμού, ενώ την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει η All About Running.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ευνοϊκές, το ηθικό ακμαίο και εθελοντές μαζί με το πολυπληθές κοινό ενθάρρυναν μικρούς και μεγάλους δρομείς να φτάσουν στον τερματισμό και να εμπνεύσουν κι άλλο κόσμο να συμμετέχει ξανά και ξανά σε τέτοιες πρωτοβουλίες

Πρώτος στους άνδρες αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Σουκούλης του Πανναξιακού με 31:59. Δεύτερος ήταν ο Νικόλας Γεωργαλάς με 34:02 και τρίτος ο Κωνσταντίνος Τουσέ του Polias Runners με 34:12.

Στις γυναίκες, πρώτη βγήκε η «ασημένια» την τελευταία διετία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, Κατερίνα Ασημακοπούλου, με 35:11. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Σάπαρη με 40:57 και τρίτη η Τατιάνα Σβεσνίκοβα με 41:11.

Αφοσιωμένοι στην ουσία του ευ αγωνίζεσθαι και του εθελοντισμού, όλοι εμείς στη Βίκος, με μεγάλη χαρά συμβάλαμε στη στήριξη και την απαραίτητη ενυδάτωση των δρομέων, έτσι ώστε όλοι μαζί να «τερματίσουμε» στην επίτευξη του στόχου. Την προώθηση του λαϊκού μαζικού αθλητισμού, τη γνωριμία και εξοικείωση όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων με την άθληση και βέβαια την προβολή του Συλλόγου Γονέων με παιδιά με νεοπλασματική ασθένεια, ΦΛΟΓΑ.

 

Περισσότερες Ιστορίες

Οξυγόνο στη Βούλα, ζωή σε όλη την Ελλάδα!

Σε συνεργασία με τον περιβαλλοντικό οργανισμό we4all, φυτέψαμε 1.000 δέντρα στο Πανόραμα Βούλας, στέλνοντας ενεργό μήνυμα συμμετοχής στην 3η Πανελλήνια Εθελοντική Φύτευση, που έχει γίνει πλέον θεσμός.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύπτοντας τον Γιάννη Μόραλη!

Υποστηρίζουμε την έκθεση «Γιάννης Μόραλης-Χώρος Ιδιωτικός», στο Μουσείο Μπενάκη, από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2023, που εστιάζει στην προσωπικότητα του μεγάλου Ηπειρώτη καλλιτέχνη, με περισσότερα από 100 έργα.

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics - Μετάλλια αισιοδοξίας στο «Λουτράκι 2022»

Στηρίζοντας πολύπλευρα τους Πανελλήνιους Αγώνες Special Olympics «Λουτράκι 2022», στις 3 με 8 Οκτωβρίου, είχαμε την τιμή και τη χαρά να ζήσουμε μία μοναδική ατμόσφαιρα αγάπης, ομαδικότητας και ένταξης!

Διαβάστε περισσότερα

«Επιτραπέζια» συνάντηση κορυφής στο Αργοστόλι!

Βρεθήκαμε δίπλα στις 29 εθνικές αποστολές επιτραπέζιας αντισφαίρισης ΑμεΑ που συναντήθηκαν στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, στο 1ο Διεθνές Τουρνουά "Argostoli Greek Para Open 2022", σε μία τριήμερη αγωνιστική και εορταστική ατμόσφαιρα.

Διαβάστε περισσότερα