Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου: 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

SHARE

Τρέχουμε, περπατάμε, προλαμβάνουμε!

Ένα βήμα πιο κοντά στην καταπολέμηση του Διαβήτη και της Παχυσαρκίας

Την Κυριακή 23 Απριλίου δώσαμε ένα δυνατόν «παρών», στον 14ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, καθώς επίσης και τους παράλληλους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο ειδυλλιακό σκηνικό του Φαληρικού Όρμου.

Οι δρομείς, μαζί με το πολυπληθές κοινό, συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία στην πιο όμορφη ζώνη της Αθήνας, και στη μεγαλύτερη γιορτή για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη κατά του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας.

Το Τροκαντερό Σπορ & η ΑΜΚΕ Πολιτισμός με συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟΑΚΕ) προχώρησε για ακόμα μία χρονιά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την εξασφάλιση της κοινωνικής υγείας.

Η Διοργάνωση διαθέτει διεθνή πιστοποίηση των διαδρομών στα 21,1 και 5 χλμ από την AIMS, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων.

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία, στηρίζουμε τις αθλητικές πρωτοβουλίες που διοργανώνονται στη χώρα, προωθώντας παράλληλα δράσεις που προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι.

Race for Autism: Την ίδια στιγμή, βρεθήκαμε στο πλευρό της ΑΜΚΕ RaceforAutismGr, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά συνδιοργάνωσε με τον Δήμου Βάρης - Βούλας -  Βουλιαγμένης τον αγώνα Race for Autism. Σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στη Βουλιαγμένη, προωθήσαμε όλοι μαζί την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού, θαυμάζοντας την εντυπωσιακή συμμετοχή και στήριξη του κόσμου.

Βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους μικρούς και μεγάλους καθημερινούς ήρωες που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή με πείσμα, και στηρίζουμε τις προσπάθειες της κοινωνίας, προωθώντας τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι.

 

Περισσότερες Ιστορίες

Ioannina Lake Run: Παρόντες στην πιο όμορφη διαδρομή των Ιωαννίνων!

Για ακόμα μια χρονιά πήραμε μέρος στον αγαπημένο θεσμό Ioannina Lake Run 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, και στηρίξαμε την εντυπωσιακή προσπάθεια όλων των δρομέων.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και μουσική!

Βρεθήκαμε στις 7 μοναδικές θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, με καλεσμένους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες, σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Special Olympics World Games Berlin 2023

Με περηφάνια και συγκίνηση γίναμε μέρος της Τελετής Αφής της Φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Βερολίνο 2023», παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ

Με τεράστια χαρά βρεθήκαμε στο νερό με τους πρωταθλητές του ευ αγωνίζεσθαι στο πρώτο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. στις 27-28 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα