Τρέχω και Βαδίζω. Δίνω αξία στα βήματά μου: 14ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος

SHARE

Τρέχουμε, περπατάμε, προλαμβάνουμε!

Ένα βήμα πιο κοντά στην καταπολέμηση του Διαβήτη και της Παχυσαρκίας

Την Κυριακή 23 Απριλίου δώσαμε ένα δυνατόν «παρών», στον 14ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, καθώς επίσης και τους παράλληλους αγώνες, που πραγματοποιήθηκαν στο ειδυλλιακό σκηνικό του Φαληρικού Όρμου.

Οι δρομείς, μαζί με το πολυπληθές κοινό, συμμετείχαν με ενθουσιασμό σε μία αξέχαστη αθλητική εμπειρία στην πιο όμορφη ζώνη της Αθήνας, και στη μεγαλύτερη γιορτή για την ευαισθητοποίηση και πρόληψη κατά του Σακχαρώδους Διαβήτη και της Παχυσαρκίας.

Το Τροκαντερό Σπορ & η ΑΜΚΕ Πολιτισμός με συνδιοργάνωση του Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτιστικό & Αθλητικό Κέντρο Δήμου Παλαιού Φαλήρου (ΠΟΑΚΕ) προχώρησε για ακόμα μία χρονιά στη σημαντική αυτή πρωτοβουλία, υπογραμμίζοντας τη σημασία της καθημερινής άσκησης και άθλησης, με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής και την εξασφάλιση της κοινωνικής υγείας.

Η Διοργάνωση διαθέτει διεθνή πιστοποίηση των διαδρομών στα 21,1 και 5 χλμ από την AIMS, την Παγκόσμια Ομοσπονδία Μαραθωνίων Δρόμων.

Έχοντας πάντα ως προτεραιότητα την προσφορά στην κοινωνία, στηρίζουμε τις αθλητικές πρωτοβουλίες που διοργανώνονται στη χώρα, προωθώντας παράλληλα δράσεις που προάγουν το ευ αγωνίζεσθαι.

Race for Autism: Την ίδια στιγμή, βρεθήκαμε στο πλευρό της ΑΜΚΕ RaceforAutismGr, η οποία για δεύτερη συνεχή χρονιά συνδιοργάνωσε με τον Δήμου Βάρης - Βούλας -  Βουλιαγμένης τον αγώνα Race for Autism. Σε έναν συμβολικό αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων στη Βουλιαγμένη, προωθήσαμε όλοι μαζί την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού, θαυμάζοντας την εντυπωσιακή συμμετοχή και στήριξη του κόσμου.

Βρισκόμαστε δίπλα σε όλους τους μικρούς και μεγάλους καθημερινούς ήρωες που στοχεύουν στο βάθρο του νικητή με πείσμα, και στηρίζουμε τις προσπάθειες της κοινωνίας, προωθώντας τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι.

 

Περισσότερες Ιστορίες

«Τρέχοντας» για τον αυτισμό

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, ενυδατώσαμε τους δρομείς του 7ου Αγώνα Δρόμου Πόλης Παπάγου – Χολαργού «Τρέχουμε για τον αυτισμό» και του 2ου Race for Autism στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνιος «μνήμης» στο Ναύπλιο!

Στις 5 Μαρτίου βρεθήκαμε, δίπλα, στο “Nafplio Marathon”, ένα αθλητικό δρομικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών, που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη των 57 συνανθρώπων μας, που χάθηκαν στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Διαβάστε περισσότερα