30 χρόνια τώρα, είμαστε ένα με το νερό μας

SHARE

Φροντίζουμε και αγαπάμε το πολυτιμότερο αγαθό της ζωής

Στις 22 Μαρτίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Νερού. Είμαστε ένα με το νερό, τη φύση, έχουμε αφιερωθεί σε αυτό και από την πρώτη εμφιάλωση του φυσικού μεταλλικού νερού Βίκος, πριν τρεις δεκαετίες, όλοι, εμείς και οι άνθρωποί μας, δεν έχουμε σταματήσει να μαθαίνουμε από το νερό.

Ακολουθούμε με σεβασμό το ταξίδι του, την ορμητική του πορεία, αλλά και τη γαλήνια ροή του. 30 χρόνια κυλάμε φυσικά μαζί, ξεπερνάμε δυσκολίες, πάμε ακόμα πιο μπροστά. Η σοφία του νερού μας εμπνέει και μας ωθεί προς το επόμενο βήμα, όσα εμπόδια κι αν συναντήσουμε. Κάθε μέρα γιορτάζουμε την ύπαρξη του νερού και μαζί - αλληλένδετα - και τη δική μας.

Φέτος, η Παγκόσμια Ημέρα Νερού κλείνει 30 χρόνια από τη θέσπισή της. Αυτή η συγκυρία είναι ιδιαιτέρως συγκινητική για εμάς, μίας και η εταιρεία Βίκος φέτος γιορτάζει τρεις ολοκληρες δεκαετίες από την πρώτη εκείνη εμφιάλωση στην πηγή Βίκος, στα μαγευτικά και προστατευμένα Ζαγοροχώρια της Ηπείρου. Την πατρίδα μας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νερού είναι ευκαιρία για όλους μας να αναλογιστούμε την αδιαπραγμάτευτη αξία του νερού, καθώς και τη σημασία της προστασίας του. Αποτελεί το ύψιστο στοιχείο της φύσης και η δύναμή του είναι πηγή ζωής για όλους μας.

Περισσότερες Ιστορίες

Ioannina Lake Run: Παρόντες στην πιο όμορφη διαδρομή των Ιωαννίνων!

Για ακόμα μια χρονιά πήραμε μέρος στον αγαπημένο θεσμό Ioannina Lake Run 2023, που πραγματοποιήθηκε στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου, και στηρίξαμε την εντυπωσιακή προσπάθεια όλων των δρομέων.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη και μουσική!

Βρεθήκαμε στις 7 μοναδικές θεατρικές και μουσικές εκδηλώσεις που φιλοξένησε το 7ο Φεστιβάλ Δωδώνης, με καλεσμένους διεθνείς και εγχώριους καλλιτέχνες, σε έναν από τους ωραιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα

Special Olympics World Games Berlin 2023

Με περηφάνια και συγκίνηση γίναμε μέρος της Τελετής Αφής της Φλόγας των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics «Βερολίνο 2023», παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, την Τετάρτη 7 Ιουνίου, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα

Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ

Με τεράστια χαρά βρεθήκαμε στο νερό με τους πρωταθλητές του ευ αγωνίζεσθαι στο πρώτο Βίκος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑμεΑ, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. στις 27-28 Μαΐου 2023.

Διαβάστε περισσότερα