Πράξεις από καρδιάς

SHARE

Κοντά στους ασθενείς και στους διασώστες της πατρίδας μας.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση. Όχι μόνο στη σύνθεσή μας, αλλά και στη ζεστασιά με την οποία θέλουμε να αγκαλιάζουμε τους συνανθρώπους μας. Και για μας άνθρωποί μας δεν είναι μόνο οι συγγενείς και οι εργαζόμενοί μας, αλλά και η ευρύτερη ελληνική κοινωνία. Μαζί «κυλάμε», μαζί προοδεύουμε, μαζί αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.

Όταν προέκυψαν, λοιπόν, ανάγκες, στην περιοχή που, αγαπάμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19, δεν μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο πλευρό όσων μας χρειάζονταν.

Προσφέραμε 480 ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης τύπου TYVEK για τους διασώστες του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με σκοπό την προφύλαξή τους από την καθημερινή έκθεση στον ιό.

Επίσης, 25 τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι τηλεοράσεις τοποθετήθηκαν στις Μονάδες Λοιμωδών του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται περισσότερο από το 85% των ασθενών που εισάγονται με COVID-19.

Οι ασθενείς με COVID-19 παραμένουν σε συνθήκες απομόνωσης και η διάρκεια νοσηλείας τους υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις τις 20 ημέρες με αποτέλεσμα το αίσθημα μοναξιάς να επιτείνει εκείνα του άγχους, της αγωνίας και του φόβου. Η δυνατότητα να βιώσουν οι ασθενείς ότι δεν είναι μόνοι έστω και μέσω μιας οθόνης, είναι πολύ σημαντικό.

Η αλληλεγγύη είναι δύναμη που κουβαλάμε ο καθένας στην ψυχή του. Ορμητική και καθάρεια, ακριβώς σαν του νερού. Ρέει μέσα μας και μας κινητοποιεί να ξεπερνάμε τα πάντα μαζί!

Περισσότερες Ιστορίες

Μαραθώνια στήριξη... στον ιστορικό κολυμβητικό αγώνα!

Για άλλη μία χρονιά, στεκόμαστε αρωγοί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης στα στενά του Αρτεμισίου, την τοποθεσία της ιστορικής ναυμαχίας μεταξύ Ελλήνων και Περσών, τιμώντας τους πρώτους κολυμβητές υπεραποστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ Λιλιπούπολη! Μαζί στο Φεστιβάλ!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρισκόμαστε στο πλευρό του ιστορικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στις 19 και 20 Ιουλίου γινόμαστε πάλι παιδιά και στηρίζουμε ως αποκλειστικός χορηγός τη θρυλική παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη».

Διαβάστε περισσότερα

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας... για μια νέα αρχή!

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, γινόμαστε αρωγοί του σημαντικού έργου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Food On, που ενδυναμώνει συνανθρώπους μας, ώστε να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους...

Διαβάστε περισσότερα

Γιορτάζουμε τους εθελοντές αιμοδότες. Γιορτάζουμε τη ζωή!

14 Ιουνίου. Η ημέρα που υμνούμε την προσωπική μας συμβολή στη διατήρηση της ζωής. Την ύψιστη κοινωνική προσφορά που για άλλη μια φορά ερχόμαστε να προωθήσουμε και να επικοινωνήσουμε με μία ευρεία καμπάνια ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα