Πράξεις από καρδιάς

SHARE

Κοντά στους ασθενείς και στους διασώστες της πατρίδας μας.

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση. Όχι μόνο στη σύνθεσή μας, αλλά και στη ζεστασιά με την οποία θέλουμε να αγκαλιάζουμε τους συνανθρώπους μας. Και για μας άνθρωποί μας δεν είναι μόνο οι συγγενείς και οι εργαζόμενοί μας, αλλά και η ευρύτερη ελληνική κοινωνία. Μαζί «κυλάμε», μαζί προοδεύουμε, μαζί αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες.

Όταν προέκυψαν, λοιπόν, ανάγκες, στην περιοχή που, αγαπάμε, ζούμε και δραστηριοποιούμαστε, για την καταπολέμηση της πανδημίας του COVID-19, δεν μπορούσαμε παρά να ανταποκριθούμε και να σταθούμε στο πλευρό όσων μας χρειάζονταν.

Προσφέραμε 480 ολόσωμες φόρμες μιας χρήσης τύπου TYVEK για τους διασώστες του ΕΚΑΒ 7ης Περιφέρειας με σκοπό την προφύλαξή τους από την καθημερινή έκθεση στον ιό.

Επίσης, 25 τηλεοράσεις και αποκωδικοποιητές στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων. Οι τηλεοράσεις τοποθετήθηκαν στις Μονάδες Λοιμωδών του Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται περισσότερο από το 85% των ασθενών που εισάγονται με COVID-19.

Οι ασθενείς με COVID-19 παραμένουν σε συνθήκες απομόνωσης και η διάρκεια νοσηλείας τους υπερβαίνει σε πολλές περιπτώσεις τις 20 ημέρες με αποτέλεσμα το αίσθημα μοναξιάς να επιτείνει εκείνα του άγχους, της αγωνίας και του φόβου. Η δυνατότητα να βιώσουν οι ασθενείς ότι δεν είναι μόνοι έστω και μέσω μιας οθόνης, είναι πολύ σημαντικό.

Η αλληλεγγύη είναι δύναμη που κουβαλάμε ο καθένας στην ψυχή του. Ορμητική και καθάρεια, ακριβώς σαν του νερού. Ρέει μέσα μας και μας κινητοποιεί να ξεπερνάμε τα πάντα μαζί!

Περισσότερες Ιστορίες

Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

Για ακόμη μία χρονιά, είμαστε χορηγοί του Βίκος Cola Elite Neon Cup, του μεγαλύτερου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Με το 5ο Φεστιβάλ Δωδώνης για την Ήπειρο!

Για δεύτερη χρονιά, σταθήκαμε αρωγοί στο Φεστιβάλ Δωδώνης, έναν υψηλών προδιαγραφών πολιτιστικό θεσμό της Ηπείρου, που συμβάλλει στην ανάδειξη της ιστορικότητας της περιοχής, αλλά και στην πολιτιστική, τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

Με τη Φλόγα της Αγάπης σε όλη την Ελλάδα!

Υποστηρίζουμε, ως Χρυσός Χορηγός, μία διαδρομή ζωής με ιδιαίτερο συμβολισμό, τη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Από χέρι σε χέρι, από άνθρωπο σε συνάνθρωπο, ενωμένοι μεταφέρουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνια στήριξη... στον ιστορικό κολυμβητικό αγώνα!

Για άλλη μία χρονιά, στεκόμαστε αρωγοί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης στα στενά του Αρτεμισίου, την τοποθεσία της ιστορικής ναυμαχίας μεταξύ Ελλήνων και Περσών, τιμώντας τους πρώτους κολυμβητές υπεραποστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα