Ένα β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων...

Στην εποχή της παγκόσμιας κλιματικής κρίσης, είναι επιτακτική η ανάγκη, για το μέλλον και το καλό όλων μας, να στραφούμε στη βάση μας, στα θεμέλια της ύπαρξής μας. Η ζωή μας βασίζεται σε μια διαρκή διαδικασία κυκλικής αναγέννησης – εμείς είμαστε νερό, η Γη είναι νερό, το νερό είναι το σπίτι μας... Όλα είναι αλληλένδετα. Την ίδια άρρηκτη σχέση έχουν για μας και η επιχειρηματική ανάπτυξη με την περιβαλλοντική και την κοινωνική ευημερία. Δεν μπορεί να επιτευχθεί η μία χωρίς την άλλη, αν δεν συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. «Ο Β-οίκος της ζωής μας» εκφράζει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία και την εξελίσσει σε ένα όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: Να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

...για το περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Η δέσμευσή μας για μία ισορροπημένη ζωή μάς οδήγησε στη δημιουργία ενός β-οικοσυστήματος πρωτοβουλιών που θα αγκαλιάζουν, συμπεριληπτικά, τόσο το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του, όσο και τον πολιτισμό και την καλλιέργεια του πνεύματος, με αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεών μας τον εθελοντισμό. Η προσωπική συμμετοχή όλων μας είναι αξία αναντικατάστατη για τη βέλτιστη συνύπαρξή μας και την αειφόρα κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος βιωσιμότητας θα είναι να αποτελέσει έμπνευση και να μας ενώσει ως ομάδα! Να γίνουμε κοινωνοί σε μια προσπάθεια, που το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αφορά όλους.

Ώρα να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο σπίτι μας.

Νέες Ιστορίες

Δημιουργούμε μία ελπίδα ζωής για την Ήπειρο!

«Υιοθετούμε», σε συνεργασία με τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία HOPEgenesis, τo Δήμο Ζαγορίου, συμβάλλοντας σε μία κοινή και συντονισμένη προσπάθεια για τη μείωση της υπογεννητικότητας, με επίκεντρο την Ήπειρο.

Διαβάστε περισσότερα

Ioannina Lake Run: Μαζί στον ομορφότερο αγώνα δρόμου της Ελλάδας

Για μία ακόμα χρονιά στηρίξαμε την κορυφαία δρομική διοργάνωση Ioannina Lake Run, που διεξήχθη στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, αποτελώντας τον μεγάλο χορηγό στον 15ο Γύρο της Λίμνης των Ιωαννίνων.

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε παλμό στις Παιδικές Καρδιές

Υποστηρίζουμε τη «Βόλτα της Καρδιάς» και τον σύλλογο Βορείου Ελλάδος για άτομα με συγγενείς καρδιοπάθειες. Ενημερωνόμαστε, ευαισθητοποιούμαστε, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να πάλλονται οι Παιδικές Καρδιές με αισιοδοξία.

Διαβάστε περισσότερα

Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

Για ακόμη μία χρονιά, είμαστε χορηγοί του Βίκος Cola Elite Neon Cup, του μεγαλύτερου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

#V🌎ikos

Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε τα νέα μας!