Ένα β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων...

Στην εποχή της παγκόσμιας κλιματικής κρίσης, είναι επιτακτική η ανάγκη, για το μέλλον και το καλό όλων μας, να στραφούμε στη βάση μας, στα θεμέλια της ύπαρξής μας. Η ζωή μας βασίζεται σε μια διαρκή διαδικασία κυκλικής αναγέννησης – εμείς είμαστε νερό, η Γη είναι νερό, το νερό είναι το σπίτι μας... Όλα είναι αλληλένδετα. Την ίδια άρρηκτη σχέση έχουν για μας και η επιχειρηματική ανάπτυξη με την περιβαλλοντική και την κοινωνική ευημερία. Δεν μπορεί να επιτευχθεί η μία χωρίς την άλλη, αν δεν συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. «Ο Β-οίκος της ζωής μας» εκφράζει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία και την εξελίσσει σε ένα όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: Να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

...για το περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Η δέσμευσή μας για μία ισορροπημένη ζωή μάς οδήγησε στη δημιουργία ενός β-οικοσυστήματος πρωτοβουλιών που θα αγκαλιάζουν, συμπεριληπτικά, τόσο το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του, όσο και τον πολιτισμό και την καλλιέργεια του πνεύματος, με αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεών μας τον εθελοντισμό. Η προσωπική συμμετοχή όλων μας είναι αξία αναντικατάστατη για τη βέλτιστη συνύπαρξή μας και την αειφόρα κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος βιωσιμότητας θα είναι να αποτελέσει έμπνευση και να μας ενώσει ως ομάδα! Να γίνουμε κοινωνοί σε μια προσπάθεια, που το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αφορά όλους.

Ώρα να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο σπίτι μας.

Νέες Ιστορίες

Φροντίζουμε η ακτογραμμή της Ηπείρου να διατηρήσει τη φυσική της ομορφιά!

Στηρίζουμε τη δράση “Crystal Seas” για τον καθαρισμό όλων των ακτών της Ηπείρου σε συνεργασία με την ΚΟΙΝΣΕΠ Acheron Actions και τους χαρισματικούς εθελοντές που δίνουν φωτεινό παράδειγμα σε όλους μας!

Διαβάστε περισσότερα

1000 δέντρα γιορτάζουν τη Γη!

Έτσι ξεκίνησε ο Β-οίκος της ζωής μας. Με μία δενδροφύτευση χιλίων κυπαρισσιών στην Ανάβυσσο. Την Παγκόσμια Ημέρα της Γης, σε συνεργασία με τον οργανισμό we4all, γίναμε το οξυγόνο που θέλουμε να αναπνέουμε..

Διαβάστε περισσότερα

Η αιμοδοσία, τρόπος ζωής!

Για μας, η αιμοδοσία αποτελεί ύμνο στην κοινωνική προσφορά. Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης. Γι’ αυτό, πάνω από δέκα χρόνια προωθούμε, με απαρέγκλιτη συνέπεια, τη φιλοσοφία του εθελοντή αιμοδότη.

Διαβάστε περισσότερα

O πολιτισμός στο DNA μας

Η σχέση μας με την πολιτιστική μας κληρονομιά και εξέλιξη είναι μακρόχρονη και αντικατοπτρίζει την πίστη μας στην καλλιέργεια του πνεύματος και τον σημαντικό ρόλο της στην προσωπική και κοινωνική ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα