Ένα β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων...

Στην εποχή της παγκόσμιας κλιματικής κρίσης, είναι επιτακτική η ανάγκη, για το μέλλον και το καλό όλων μας, να στραφούμε στη βάση μας, στα θεμέλια της ύπαρξής μας. Η ζωή μας βασίζεται σε μια διαρκή διαδικασία κυκλικής αναγέννησης – εμείς είμαστε νερό, η Γη είναι νερό, το νερό είναι το σπίτι μας... Όλα είναι αλληλένδετα. Την ίδια άρρηκτη σχέση έχουν για μας και η επιχειρηματική ανάπτυξη με την περιβαλλοντική και την κοινωνική ευημερία. Δεν μπορεί να επιτευχθεί η μία χωρίς την άλλη, αν δεν συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. «Ο Β-οίκος της ζωής μας» εκφράζει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία και την εξελίσσει σε ένα όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: Να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

...για το περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Η δέσμευσή μας για μία ισορροπημένη ζωή μάς οδήγησε στη δημιουργία ενός β-οικοσυστήματος πρωτοβουλιών που θα αγκαλιάζουν, συμπεριληπτικά, τόσο το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του, όσο και τον πολιτισμό και την καλλιέργεια του πνεύματος, με αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεών μας τον εθελοντισμό. Η προσωπική συμμετοχή όλων μας είναι αξία αναντικατάστατη για τη βέλτιστη συνύπαρξή μας και την αειφόρα κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος βιωσιμότητας θα είναι να αποτελέσει έμπνευση και να μας ενώσει ως ομάδα! Να γίνουμε κοινωνοί σε μια προσπάθεια, που το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αφορά όλους.

Ώρα να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο σπίτι μας.

Νέες Ιστορίες

Μαραθώνια στήριξη... στον ιστορικό κολυμβητικό αγώνα!

Για άλλη μία χρονιά, στεκόμαστε αρωγοί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης στα στενά του Αρτεμισίου, την τοποθεσία της ιστορικής ναυμαχίας μεταξύ Ελλήνων και Περσών, τιμώντας τους πρώτους κολυμβητές υπεραποστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Εδώ Λιλιπούπολη! Μαζί στο Φεστιβάλ!

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, βρισκόμαστε στο πλευρό του ιστορικού Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου. Στις 19 και 20 Ιουλίου γινόμαστε πάλι παιδιά και στηρίζουμε ως αποκλειστικός χορηγός τη θρυλική παράσταση «Εδώ Λιλιπούπολη».

Διαβάστε περισσότερα

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας... για μια νέα αρχή!

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, γινόμαστε αρωγοί του σημαντικού έργου της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Food On, που ενδυναμώνει συνανθρώπους μας, ώστε να ξαναπάρουν τη ζωή στα χέρια τους...

Διαβάστε περισσότερα

Γιορτάζουμε τους εθελοντές αιμοδότες. Γιορτάζουμε τη ζωή!

14 Ιουνίου. Η ημέρα που υμνούμε την προσωπική μας συμβολή στη διατήρηση της ζωής. Την ύψιστη κοινωνική προσφορά που για άλλη μια φορά ερχόμαστε να προωθήσουμε και να επικοινωνήσουμε με μία ευρεία καμπάνια ενημέρωσης.

Διαβάστε περισσότερα

#V🌎ikos

Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε τα νέα μας!