Ένα β-οικοσύστημα πρωτοβουλιών και δράσεων...

Στην εποχή της παγκόσμιας κλιματικής κρίσης, είναι επιτακτική η ανάγκη, για το μέλλον και το καλό όλων μας, να στραφούμε στη βάση μας, στα θεμέλια της ύπαρξής μας. Η ζωή μας βασίζεται σε μια διαρκή διαδικασία κυκλικής αναγέννησης – εμείς είμαστε νερό, η Γη είναι νερό, το νερό είναι το σπίτι μας... Όλα είναι αλληλένδετα. Την ίδια άρρηκτη σχέση έχουν για μας και η επιχειρηματική ανάπτυξη με την περιβαλλοντική και την κοινωνική ευημερία. Δεν μπορεί να επιτευχθεί η μία χωρίς την άλλη, αν δεν συνυπάρχουν αρμονικά μεταξύ τους. «Ο Β-οίκος της ζωής μας» εκφράζει ακριβώς αυτή τη φιλοσοφία και την εξελίσσει σε ένα όραμα ισορροπημένης συμβίωσης: Να ζούμε, να αναπτυσσόμαστε και να επιχειρούμε πάντα με σεβασμό στο κοινό μας «σπίτι», τον πλανήτη μας.

...για το περιβάλλον και τον άνθρωπο!

Η δέσμευσή μας για μία ισορροπημένη ζωή μάς οδήγησε στη δημιουργία ενός β-οικοσυστήματος πρωτοβουλιών που θα αγκαλιάζουν, συμπεριληπτικά, τόσο το φυσικό περιβάλλον και την προστασία του, όσο και τον πολιτισμό και την καλλιέργεια του πνεύματος, με αναπόσπαστο κομμάτι των δράσεών μας τον εθελοντισμό. Η προσωπική συμμετοχή όλων μας είναι αξία αναντικατάστατη για τη βέλτιστη συνύπαρξή μας και την αειφόρα κοινωνική και επιχειρηματική ανάπτυξη. Η μεγαλύτερη επιτυχία αυτού του φιλόδοξου εγχειρήματος βιωσιμότητας θα είναι να αποτελέσει έμπνευση και να μας ενώσει ως ομάδα! Να γίνουμε κοινωνοί σε μια προσπάθεια, που το μόνο σίγουρο είναι ότι μας αφορά όλους.

Ώρα να γίνουμε εμείς η αλλαγή που θέλουμε να δούμε στο σπίτι μας.

Νέες Ιστορίες

Δίπλα στους νέους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας με το Βίκος Cola Elite Neon Cup

Για ακόμη μία χρονιά, είμαστε χορηγοί του Βίκος Cola Elite Neon Cup, του μεγαλύτερου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου νέων στην Ελλάδα, με τη συμμετοχή αθλητών υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα

Με το 5ο Φεστιβάλ Δωδώνης για την Ήπειρο!

Για δεύτερη χρονιά, σταθήκαμε αρωγοί στο Φεστιβάλ Δωδώνης, έναν υψηλών προδιαγραφών πολιτιστικό θεσμό της Ηπείρου, που συμβάλλει στην ανάδειξη της ιστορικότητας της περιοχής, αλλά και στην πολιτιστική, τουριστική και οικονομική της ανάπτυξη.

Διαβάστε περισσότερα

Με τη Φλόγα της Αγάπης σε όλη την Ελλάδα!

Υποστηρίζουμε, ως Χρυσός Χορηγός, μία διαδρομή ζωής με ιδιαίτερο συμβολισμό, τη 19η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών. Από χέρι σε χέρι, από άνθρωπο σε συνάνθρωπο, ενωμένοι μεταφέρουμε το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα

Μαραθώνια στήριξη... στον ιστορικό κολυμβητικό αγώνα!

Για άλλη μία χρονιά, στεκόμαστε αρωγοί στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κολύμβησης στα στενά του Αρτεμισίου, την τοποθεσία της ιστορικής ναυμαχίας μεταξύ Ελλήνων και Περσών, τιμώντας τους πρώτους κολυμβητές υπεραποστάσεων.

Διαβάστε περισσότερα

#V🌎ikos

Ακολουθήστε μας για να μαθαίνετε τα νέα μας!